FINILO JE!, rijec direktora
direktor :)
Posted: Aug 22 2006, 11:51 PM

Kod kina "Prigradica"

Group: Scirpa
Member No.: 3

Dragi moji,

iako znate da jako volin ovaj forum trenutno ga jako mrzin (i moj rojak max mi nece zamirit) jer bi radije volija da smo svi na igi negoli daleko od prigre s mislju da triba proc cila godina dok dodjemo opet doli.

Inace neman nista pametno za rec... kako cujen od svih zivih i starih i mladih i blacana i nas 'blacana' napravili smo sjajnu stvar. Skromno cu dodat da se i meni kao direktoru cini da je sve bilo na razini da nas se i vece i bogatije manifestacije mogu posramit. Dakle kako smo najavili i prije prvog pfv-a cannesu se tresu gace... mislin da ce i dalje bit tako :vragec:

Svega ovog ne bi ni bilo da extremno bolesno dobre SCIRPE nije bilo
:klanj: :klanj: :klanj: :klanj: :klanj: :klanj:

zasluzili su svaku pohvalu i ogromni pljesak...sve su to odradili s puno srca i duse i zakon su... najvise me odusevilo genijalno druzenje i atmosfera u kojoj smo sve to radili...

:pljesk: :pljesk: :pljesk: :pljesk: :pljesk:
HVALA i entuzijazmu nescirpasa koji su nesebicno pomagali - cota, kuzma & suncica (bracni par molim da se sta prije ukaze na forumu), nives hvala na genijalnom clanku a antoneli na svakoj jebenoj sitnici koja nam je trebala (od kacavide do windows instalacijskog cd-a)... hvala i forumasima (pogotovo marini i laciju) koji su nas podrzavali i dolazili svaki dan i kupovali majice i koji su bili velika inekcija energije jer zato i radimo ovo da bi se ljudi veselili...

Neman nista pametno za rec...vec san i to reka, hehe... sve mi je nekako super pa cak i ta kisa iako je onda bilo :pasmater: i sve te lipe uspomene ce uz sve ove pozitivne reakcije rezultirat da vec jako brzo krenemo u pripreme za dogodine. Sigurno ce i zima tako brze proci pa cemo svi u prigru opet doci...

Zavrsit cu ovo, vec vuce na patetiku a krenija san pisat ovo s namjerom da toga ne bude...

FINILO JE! FALA SVIMA!PFV vas voli.... uzivajte u dojmovima,komentarima i slikama te ostalim temama kojih ce sad nakon lita itekako bit
:gula: :gula: :gula: :gula:
Montoya
Posted: Aug 26 2006, 06:50 PM

Kod kina "Prigradica"

Group: Members
Member No.: 21

:hug: :cmok:
kay
Posted: Sep 3 2006, 12:00 AM

Kod kina "Prigradica"

Group: Members
Member No.: 22

mi smo isto uživali....
i nadamo se da ćemo drugi put moć i više pomoć.....
bili ste fenomenalni i sve je predivno ispalo....
veliki pljesakkkkkkkkkk
:jupiiii: :jupiiii: :jupiiii: :jupiiii: :jupiiii: :jupiiii: :jupiiii: :jupiiii:
:cmok: :cmok: :cmok:
« Next Oldest | Prigradicke filmske veceri | Next Newest »

Topic Options

Hosted for free by InvisionFree (Terms of Use: Updated 7/7/05) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 1.2105 seconds | Archive